21 Mayıs 2013 Salı

Şampiyon Kaymakam Okur'a Ziyaret Etti

By on 07:59


Avrupa Taekvando Birliği (ETU) Tarafından düzenlenen 11 inci Poomse Taekvando Avrupa şampiyonası 30. Nisan-2 Mayıs 2013 Tarihleri arasında İspanya’nın Alicante Şehrinde yapılan Avrupa Şampiyonası gençler kategorisinde 25 Ülkeden sporcular katılarak turnuva gerçekleştirildi.
08 Mayıs 2013 Çarşamba 17:35

Avrupa Taekvando Birliği (ETU) Tarafından düzenlenen 11 inci Poomse Taekvando Avrupa şampiyonası 30. Nisan-2 Mayıs 2013 Tarihleri arasında İspanya’nın Alicante Şehrinde yapılan Avrupa Şampiyonası gençler kategorisinde 25 Ülkeden sporcular katılarak turnuva gerçekleştirildi. Türkiye’den ise Aydın Nazilli 1996 doğumlu Ege Gezgin katıldı. Turnuva sonrasında Avrupa ikinciliği kazanarak Türkiye’ye madalya ile döndü.

NAZİLLİ LİSESİ ÖĞRENCİSİ

Nazilli Lisesi Öğrenci olan Ege Gezgin Ailesi ve Okul arkadaşları tarafından coşkuyla karşılandı. Kısa bir açıklamada bulunan Gezgin Avrupa İkinciliği kazandığım için çok mutluyum başarımın en büyük sırrı Ailem ve Başta Güler Genctürkoğlu Hocam olmak üzere Okul Müdürümüz Sercan Büzgülü, Beden Eğitimi Hocam Gülşah Türkar, Spor ilçe Müdürümüz Güven Eker, Nazilli Milli Eğitim Müdürü Faruk Ercan ve Spor il Müdürü Zeynel Akın’a Çok teşekkür ediyorum.

Bugüne kadar 8Kasım 2012 de Türkiye üçüncülüğü, 27 Mart 2013 Tarihinde yine Türkiye üçüncülüğüm var. Bundan sonraki hedefim Kasım 2013 Tarihinde Endenazya’da yapılacak olan Dünya Şampiyonasına katılıp Ülkeme Madalyayla dönmek olacaktır dedi.

ŞAMPİYON’DAN KAYMAKAM OKUR’A Ziyaret

İspanya’nın Alicante Kentinde yapılan Poomse Şampiyonasında Ülkemize temsil ederek ikincilikle Al Bayrağımıza dalgalandıran Şampiyon Ege Gezgin Ailesi, Okul Müdürü Sercan Büzgülü, Hocası Güler Gençtürkoğlu, Beden eğitimi Hocası Gülşah Türkar ve Nazilli İlçe Spor Müdürü Güven ekerle birlikte Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur’a Makamında ziyarette bulundu.

Kaymakam okur Ziyaretten memnun olduğu Şampiyon Gezgine Başarısından dolayı kutlayarak Plaket takdim etti.

0 yorum:

Yorum Gönder